Wijdemeren.nl

http://www.wijdemeren.nl/RSS-nieuws

Via deze RSS feed krijgt u een altijd actueel overzicht van de laatste wijzigingen op de site.
  1. Hoe veilig is uw buurt? Bent u de afgelopen 12 maanden slachtoffer geweest van een misdrijf? Hoe tevreden bent u over de politie?
  2. Vanaf 1 september tot en met 1 december 2019 kunt u weer een mantelzorgwaardering aanvragen bij de gemeente.
  3. Gaat u in de zomervakantie nog een keer zwemmen in één van de plassen?
  4. De Kortenhoefsedijk in Kortenhoef is op 7 september 2019 tijdelijk afgesloten voor het verkeer.
  5. Het was warm en droog de afgelopen weken! In een omgeving met veel stenen blijft de warmte nog meer hangen. Tijd voor meer groen in de tuin.
  6. In verband met werkzaamheden aan het Waterleidingkanaal is de Westelijke Drecht ter hoogte van het Trekpad in Loosdrecht in het najaar afgesloten.
  7. Vanaf 1 augustus 2019 mag u geen gezichtsbedekkende kleding, zoals een integraalhelm, masker, boerka of bivakmuts,  meer dragen in en rondom gebouwen van het onderwijs, de zorg, de overheid en in het openbaar vervoer.
  8. Woninginbraken komen helaas nog steeds voor in Wijdemeren. Een inbraak veroorzaakt niet alleen materiële schade, maar vaak ook emotionele schade. Benieuwd wat u zelf kunt doen om de kans op een inbraak te verkleinen? Meld u dan aan voor de gratis veilig wonen scan!
  9. De gemeenteraad van Wijdemeren stelde onlangs het actieplan LHBTIQ+ vast. Een belangrijk onderdeel van dit plan is inwoners te laten meedenken over het beleid.
  10. De gemeente Wijdemeren sluit 2018 af met een positief resultaat van 1,3 miljoen euro. Dit blijkt uit de (voorlopige) jaarrekening 2018 die het college aan de gemeenteraad heeft aangeboden. Het positieve resultaat is de resultante van vele incidentele mee- en tegenvallers.

Social

Vertrouwenspersoon Meldpunt misbruik

Blijf er niet mee zitten
Blijf er niet mee zitten
Blijf er niet mee zitten