Wijdemeren.nl

http://www.wijdemeren.nl/RSS-nieuws

Via deze RSS feed krijgt u een altijd actueel overzicht van de laatste wijzigingen op de site.
  1. Van 22 januari tot en met 21 februari 2020 wordt onderhoud gepleegd aan de kruising Eikenlaan/Nootweg/Pr. Marijkestraat te Loosdrecht.
  2. De N236/Loodijk is twee nachten afgesloten tussen het Hollands End en het Noordereinde.
  3. De Wijdemeerse gemeenteraad start vanaf januari met een inloopmoment voor inwoners. Het spreekuur vindt plaats voorafgaand aan de commissievergaderingen van de gemeenteraad.
  4. Sinds maandag 13 januari voert de firma van Oostrum snoeiwerkzaamheden uit aan de bomen in Loosdrecht. Ze zijn gestart op het ’t Jagerspaadje en werken verder richting de Nootweg.
  5. Op woensdag 22 januari presenteren we in het gemeentehuis (Rading 1, Loosdrecht) het herinrichtingsplan voor het parkje rond het herdenkingsmonument aan de Nieuw-Loosdrechtsedijk.
  6. In december hebben we bijna 700 reacties ontvangen op de enquête over mogelijke woningbouwlocaties. Bedankt voor de tijd die u hierin hebt gestoken!
  7. Uitgeverij Akse Media gaat een vernieuwde versie van de gemeentegids uitbrengen in Wijdemeren. Het wordt een informatief en inspirerend magazine.
  8. We vinden het belangrijk dat u in een veilige en prettige leefomgeving woont. Daarbij hoort een goed netwerk voor verkeer en vervoer. Daarom werken we aan een mobiliteitsplan. Denkt u met ons mee? Wat zijn de grootste verkeersknelpunten in onze kernen?  Welke suggesties heeft u om de kernen nog veiliger of beter bereikbaar te maken? Laat het ons weten!
  9. De jaarwisseling is in Wijdemeren rustig en zonder grote incidenten verlopen. Inmiddels is een eerste inventarisatie van de vuurwerkschade gedaan. Vooral verkeersborden (16 stuks) en prullenbakken (3 stuks) zijn beschadigd. Het schadebedrag aan gemeentelijke eigendommen ligt vooralsnog rond de 6000 euro.
  10. De gemeente Wijdemeren heeft, samen met de Energiecoöperatie Wijdemeren, een aanvraag ingediend voor de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE). Deze is door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) toegekend.

Social

Vertrouwenspersoon Meldpunt misbruik

Blijf er niet mee zitten
Blijf er niet mee zitten
Blijf er niet mee zitten