Wijdemeren.nl

http://www.wijdemeren.nl/RSS-nieuws

Via deze RSS feed krijgt u een altijd actueel overzicht van de laatste wijzigingen op de site.
  1. Gemeente neemt signalen mee in haar overwegingen ten aanzien van het vervolg
  2. De Nieuw-Loosdrechtsedijk is sinds vrijdagmiddag weer in twee richtingen bereikbaar. Door de herinrichtingswerkzaamheden was het nodig om op de dijk eenrichtingsverkeer in te stellen. Fase 1A en 1B van de werkzaamheden zijn vrijdag nagenoeg afgerond. Daarom kan de weg weer open.
  3. Maakt u zich zorgen over geld? Is het moeilijk om rond te komen? Of heeft u (beginnende) schulden? Wacht niet te lang: zoek op tijd hulp!
  4. In 2019 is het dorpenbeleid vastgesteld en in 2020 is het dorpenteam met twee dorpscoördinatoren, een sociaal makelaar en een ondersteuner van start gegaan. Het is nu tijd om het dorpenbeleid en de werkzaamheden van het dorpenteam te evalueren. Geef ook uw mening!
  5. Energiecoöperatie Wijdemeren en onderzoeksbureau Merosch onderzoeken mogelijke warmteoplossingen in Ankeveen, Kortenhoef, Loosdrecht en Nederhorst den Berg.
  6. Er komt weer een aantal feestdagen aan. Op deze dagen worden de kliko’s niet geleegd en zijn de scheidingsstations en het hoofdkantoor van de GAD gesloten.
  7. Automobilisten kunnen zich woensdag 5 april, woensdag 10 mei en woensdag 7 juni medisch laten keuren in het gemeentehuis in Loosdrecht.
  8. Maandag 27 maart zijn we begonnen met het aanleggen van glasvezel in Kortenhoef.
  9. In overleg met politie en Openbaar Ministerie heeft burgemeester Crys Larson besloten voor nu een reeks bijeenkomsten te annuleren. Deze waren gepland voor de inwoners van de Horstermeerpolder om de mogelijke komst van een asielzoekerscentrum (azc) te bespreken. Signalen wezen echter op een verhoogd veiligheidsrisico.
  10. Michiel Buchel, oud-directeur van NEMO Science Museum, is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Buchel stond bijna twintig jaar aan het roer van het wetenschapsmuseum. Bij zijn afscheid kreeg hij de koninklijke onderscheiding voor zijn jarenlange inzet om wetenschap en techniek toegankelijk te maken voor een groot publiek.

Ontvang de nieuwsbrief

Zoeken