Wijdemeren.nl

http://www.wijdemeren.nl/RSS-nieuws

Via deze RSS feed krijgt u een altijd actueel overzicht van de laatste wijzigingen op de site.
  1. Rond 20 februari 2019 kunt u de jaarlijkse aanslag gemeentelijke belastingen verwachten. Bent u aangemeld bij ‘MijnOverheid’ dan krijgt u uw aanslag alleen digitaal en niet per post.
  2. Bent u aan de slag geweest met het duurzaam maken van uw huis? Door isolatie, zuinige HR-ketels of het gebruik van natuurlijke materialen? Meld u dan aan voor de Wijdemeerse editie van de Duurzame Huizenroute.
  3. Om de fitheid en gezondheid van senioren in Wijdemeren te bevorderen is het project Vitaal Wijdemeren gestart. Het project begint met een fitheidstest in Nederhorst den Berg en Kortenhoef. Komt u ook langs om uw fitheid te testen?
  4. Op donderdag 14 februari is er vanaf 19.30 uur een inloopavond over de bomenkap in Kortenhoef en Oud-Loosdrecht.
  5. In het najaar van 2019 wordt het park aan de Eksterlaan en de groenstrook achter de Mr. Kremerschool in Nederhorst den Berg opnieuw ingericht. Daarom kappen we in de week van 18 februari een aantal bomen.
  6. De energiecoöperatie Wijdemeren is op zoek naar de laatste participanten voor het collectieve zonneproject in Kortenhoef.
  7. De gemeente Wijdemeren zoekt een nieuwe burgemeester. Een burgemeester die goed bij onze gemeente past. Welke focus moet hij of zij hebben? Dat willen we graag van u weten.
  8. In Nederland hebben circa 1,4 miljoen huishoudens een krappe beurs. Armoede onder kinderen zorgt bijvoorbeeld voor uitsluiting en minder kansen. Het is daarom goed om te weten dat de gemeente kan helpen.
  9. U heeft het misschien al gezien. We zijn volop bezig met het onderhoud van de bomen in de gemeente. Helaas moeten we ook veel bomen kappen omdat ze ziek, te zwak of dood zijn.
  10. De laatste tijd zien we in Wijdemeren een stijging van het aantal woninginbraken. U kunt zelf eenvoudige maatregelen nemen om het risico op een inbraak te beperken.

Social

Vertrouwenspersoon Meldpunt misbruik

Blijf er niet mee zitten
Blijf er niet mee zitten
Blijf er niet mee zitten