Wijdemeren.nl

http://www.wijdemeren.nl/RSS-nieuws

Via deze RSS feed krijgt u een altijd actueel overzicht van de laatste wijzigingen op de site.
  1. Op woensdag 17 maart 2021 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Om te kunnen stemmen ontvangt u op vrijdag 26 of zaterdag 27 februari 2021 de stempassen.
  2. Het groot onderhoud aan de Oud-Loosdrechtsedijk tussen de rotonde met de ’s-Gravelandsevaartweg en Bleekveld is gestart. Om het werk zo efficiënt en veilig mogelijk uit te voeren, is de dijk vanaf 28 februari tot en met 4 maart dag en nacht gesloten voor al het doorgaande verkeer.
  3. Sluiscomplex ’t Hemeltje in Nederhorst den Berg in de nacht van woensdag 24 februari en woensdag 3 maart afgesloten
  4. Sinds maandag 25 januari is het gemeentehuis op de maandagmiddagen van 16.30 tot 18.00 uur extra geopend voor het aanvragen van een reisdocument of rijbewijs.
  5. Bent u 85 jaar of ouder? Of zorgt u voor iemand in deze leeftijdscategorie? Dan heeft u misschien al een oproep voor een coronavaccinatie ontvangen van het RIVM of de huisarts.
  6. Landgoed Eikenrode is een bijzondere locatie in Loosdrecht. Het landhuis, de grafkelder en het groen zijn de afgelopen jaren met zorg gerestaureerd en in de oude glorie hersteld. Ook is het park deels open voor publiek.
  7. Vanwege de avondklok kunt u langer chatten met medewerkers van Veilig Thuis: op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur. Het telefoonnummer 0800 2000 is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wilt u praten of advies vragen over uw situatie of dat van een ander? Neem dan contact op met Veilig Thuis.
  8. De gemeente heeft gebruikers van gemeentelijke gebouwen en gesubsidieerde organisaties een enquête gestuurd over onder andere de effecten van de landelijke coronamaatregelen. Zo kunnen we gerichter omgaan met de gevolgen van corona en onze accommodatie regeling hierop aanpassen.
  9. Denkt u na over een andere baan? Wilt u persoonlijk advies over een opleiding in de zorg?
  10. De gemeente Wijdemeren heeft haar dienstauto’s op benzine vervangen door elektrische auto’s. Wethouder Joost Boermans (duurzaamheid) kreeg dinsdagmiddag de sleutels van de eerste drie elektrische auto’s én de laadkabels overhandigd. “Een mooie volgende stap richting een duurzame gemeente.”

Nieuwsbrieven

Aanmelden voor ontvangst van onze nieuwsbrieven.

Zoeken

Social