Wijdemeren.nl

http://www.wijdemeren.nl/RSS-nieuws

Via deze RSS feed krijgt u een altijd actueel overzicht van de laatste wijzigingen op de site.
  1. Gezien de wens voor handhaving van de noodverordening heeft de voorzitter van de veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek toezichthouders aangewezen.
  2. Naar aanleiding van de aanvullende maatregelen die het kabinet op maandag 23 maart 2020 bekend heeft gemaakt, heeft de voorzitter van Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek op 26 maart 2020 besloten tot een Noodverordening.
  3. De wereld om ons heen verandert met een enorme snelheid. Ingrijpende maatregelen zijn nodig om Nederland zo goed mogelijk door deze periode te begeleiden. Hierdoor worden wij geconfronteerd met een situatie die de meesten van ons niet kennen: beperkt worden in onze vrijheid. En dat is eng. Zeker als je dit koppelt aan de angst om ziek te worden.
  4. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben wij onze dienstverlening aangepast.
  5. Er is landelijk een groot tekort aan persoonlijke beschermingsmiddelen voor medewerkers in de zorg, ook in de regio Gooi en Vechtstreek. Daarom doet GGD Gooi en Vechtstreek een oproep om deze materialen aan te bieden via bescherming@ggdgv.nl.
  6. Mist u door het coronavirus uw visites en contacten en vindt u het fijn om even met iemand te praten?
  7. Huisartsen in de Gooi en Vechtstreek stoppen vanaf maandag 23 maart met hun inloopspreekuur.
  8. Ook aan het opruimen of tuinieren? We zien het aan de grote drukte op de scheidingsstations. Bedenk daarom goed of het echt noodzakelijk is om uw spullen nú af te leveren op het scheidingsstation. Of kan het misschien nog even in de schuur, berging of een hoekje van de tuin blijven liggen?
  9. Op 5 mei is het 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd. Om in deze bijzondere tijd stil te staan bij het begrip ‘vrijheid’, vraagt burgemeester Crys Larson alle kinderen en jongeren van 4 t/m 16 jaar om een gedicht of tekening te maken over vrij zijn.
  10. Ondanks alle maatregelen rond het coronavirus werkt aannemer KWS hard verder om de Oud-Loosdrechtsedijk op tijd af te krijgen. Vanaf vrijdagochtend 3 april, 10.00 uur is de weg in zijn geheel afgesloten voor het autoverkeer.

Social

Vertrouwenspersoon Meldpunt misbruik

Blijf er niet mee zitten
Blijf er niet mee zitten
Blijf er niet mee zitten