Nieuws

Van de zomer gezellig zeilen

Zeilen
Heb jij al vakantieplannen? Nee, ga dan mee zeilen. 
 
Zeilweek het Anker organiseert jaarlijks een vakantieweek in Friesland. De week wordt georganiseerd door vier enthousiaste jongeren van verschillende kerken in Nieuwegein, Utrecht en Breukelen. Jongeren uit het hele land en van alle kerkelijke stromingen zijn welkom op Zeilweek het Anker. 
 
De thuisbasis is Het Toppunt in Sneek. Hier huren we een huis wat we gebruiken als uitvalsbasis voor de dagelijkse zeiltochten. Het is niet nodig om te kunnen zeilen, op iedere boot zit namelijk een schipper. Hierdoor is het wel mogelijk om te leren zeilen, maar het hoeft niet.
 
Naast het zeilen is er volop ruimte voor gezelligheid, hangen aan de bar, buiten op het terras of in de loungehoek in het huis. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd als Bijbelstudie en Sport & Spel. Wanneer je mee wilt met de zeilweek moet je 16 jaar of ouder zijn en is het verplicht om een zwemdiploma te hebben.
 
 
 
Heb je nog vragen over hoe het de afgelopen jaren was ga dan vooral langs bij Martijn voor meer informatie. Zie ook http://zhazeilweek.nl/