Beste broeders en zusters,

Herman-KaldewayMijn naam is Herman Kaldeway en sinds begin december ben ik aan de slag gegaan als catecheet in uw gemeente. Misschien hebt u mijn naam daardoor al ergens langs horen komen, maar aangezien het catechesewerk niet direct voor de hele gemeente zichtbaar is, wil ik me graag op deze plek nog even voorstellen.


De afgelopen zes jaar ben ik bezig geweest met de studie theologie. Eerst drie jaar aan de Universiteit Utrecht, vervolgens drie jaar aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarnaast heb ik het traject van de Nederlands Gereformeerde Predikantenopleiding gevolgd, omdat ik predikant wil worden in de Nederlands Gereformeerde Kerken.

Inmiddels zit ik dus aan het eind van mijn studie en ben ik de laatste studieonderdelen aan het afronden. Daarbij heb ik op 13 december preekconsent gekregen en ga ik vanaf januari rondpreken om de NGK beter te leren kennen. Ik vind het een geweldig leuke samenloop van omstandigheden dat ik precies in deze fase door de NGK Loosdrecht ben benaderd om catechese te geven.
Deze fase is voor mij trouwens echt een tijd van veranderingen want op 25 november ben ik, tussen alle bedrijven door, voor het eerst in mijn leven vader geworden! Mijn vrouw Nelleke en

Social

Vertrouwenspersoon Meldpunt misbruik

Blijf er niet mee zitten
Blijf er niet mee zitten
Blijf er niet mee zitten